WIKI

wiki

Itt találtok néhány fontos dolgot a játékkal kapcsolatban!  Mielőtt kérdésed feltennéd, kérlek nézd végig a képeket, hátha magad is megleled a választ!

Kezdőlap » WIKI » WIKI
Hogy találhatunk barátokat
Hogy találhatunk barátokat
Ahogy ígértük, itt a következő segítség! Hogy szerezhetsz több barátot? Elég egy kis szemfülesség! Tudni illik, a játék alapértelmezettként a farmod nevét az alábbi formátumba állítja be: [Apple Game Center ID]"s Farm Ebből adódóan figyeljük meg az újságban vagy az éppen látogatott farmon a farm nevét! Amennyiben a végén megtalálható az "s Farm végződés, az azt jelenti, hogy az illető nem változtatta meg a farm nevét, így az aposztróf előtt a Game Center felhasználó neve található, ami alapján azonnal felvehetjük barátaink közé!
Rating: 4.00
Game Center > barát felvétel
Game Center > barát felvétel
A játékosok nevei itt: http://goo.gl/jV0Q4B
Sok a béka? :)
Sok a béka? 🙂
Mit tegyünk a felgyülemlett békákkal? Itt a megoldás!
Segítsünk egymáson!
Segítsünk egymáson!
Sokkal személyesebbé tehetjük a játékot, ha az útszéli shopunkban úgy kínáljuk eladásra felesleges termékeinket, hogy nem hirdetjük meg azokat az újságban, hanem felkínáljuk megvételre barátainknak! Ennek egy gyors módja, ha készítesz egy képernyőmentést a termékeidről és feltöltöd oldalunkra facebookon, így akinek szüksége van valamire, az megvásárolhatja tőled! A kép alatt beszélgetve, esetleg kérések is teljesíthetők, így megismerve egymást egy jól összedolgozó magyar társaságot / csapatot hozhatunk létre! Tartsunk össze, segítsük egymást!
Facebook komment sorrend
Facebook komment sorrend
Zavaró lehet, hogy a facebook nem időrendi sorrendben jeleníti meg a képek alatt a hozzászólásokat, ezért állítsuk ezt át!
Esély
Esély
Ha olyan hajó érkezik amit nem tudunk teljesíteni akkor küldjük el azt, és várjuk a következőt!
Aratás
Aratás
Két ujjunkat a kijelzőre helyezve, és jobbra - balra mozgatva is tudunk terményt aratni. Ez mellet működik a két ujjas összecsípés is!
Váltás eszközök közt
Váltás eszközök közt
Sok kérdés érkezett a farom átvitelről eszközök között, ezért most megpróbálom összefoglalni a teendőket. 1. Az új eszközön töltsd le a játékot 2. Valamilyen módon azonosítsd magad (azon módot válaszd ami az előző farmodon is volt) lehet: Facebook, Apple Game Center, vagy Google + fiók is. Akár többi fiókkal is bejelentkezhetsz a játékba, így a farmodhoz mindegyik fiók hozzá lesz rendelve! 3. A játék meg fogja kérdezni, hogy folytatod e a régi farmod! 4. Válaszd az igen lehetőséget! 5. Ez után a megerősítő mezőbe nyelvtől függően a megerősítés szót kell beírni (angol nyelven: CONFIRM) –nagy betűvel! A képen a bekeretezett helyen elhelyezkedő szót kell beírni! (minden nyelven más) Amennyiben azt választod, hogy nem folytatod a farmot, akkor az törlődik, és elvész, de nem véglegesen. Bár neked már nincs lehetőséged visszaállítani, de a játék biztosít egy kiskaput! Kattints a fogaskerék (beállítások) ikonra > Súgó és visszajelzés menü > Hibajelentés > Elveszett farm (Settings -> Help and Feedback -> Report > Lost Farm) Ehhez rendelkezned kell pár adattal: Régi farm neve, farm szintje, és az azonosítód, amivel azonosítva volt a régi farmod! Nagyon fontos, hogy egy azonosítóval NEM lehet 2 farmot játszani egyszerre! Így ha pl: iOS eszközünkön Facebook fiókkal és Game Center fiókkal egyaránt bejelentkezünk a játékba, és letöltjük a játékot az androidos táblagépünk, és ott is bejelentkezünk ugyan azon facebook fiókunkkal akkor ne válasszuk azt, hogy nem szeretnénk folytatni a farmunkat mert az elért eredményeink az iOS eszközünkről is el fog tűnni, és az újonnan kezdett androidos farmunk köszön a következő indításnál. Ha mégis elkövetnénk ezt, vagy hasonló hibát akkor a fent leírt módszerrel jelezhetjük ezt a supportnak és vissza tudják állítani mentésből a farmunkat!

Comments are closed.